Mini cakes fruités

Mini cakes fruités

Nombre de personnes

Difficulté

Cuisson 15 min.

Ingrédients

(pour 4 personnes) :
Quelques mini cakes Céréal aux pépites de chocolat
Crème
1 pomme
1 poire
1 banane
Une demi tablette de chocolat noir Céréal
Quelques feuilles de menthe (pour décorer)

Je kent onze mini cakes met stukjes chocola vast wel: een heerlijk suikervrij tussendoortje dat gewoon onweerstaanbaar lekker is! Hoewel ze easy on the go zijn, kan je ze ook omtoveren tot een origineel en vooral simpel dessertje. Deze gepimpte cakes vallen ongetwijfeld in de smaak en zijn altijd een succes!


Bereiding

  1. Neem het gewenste aantal Céréal mini cakes met stukjes chocolade en verdeel ze over een groot bord of een schaal.
  2. Klop de room op met een mixer tot je slagroom bekomt. Strijk deze mooi uit over de Céréal mini cakes.
  3. Smelt de Céréal chocolade tot een smeuïge saus.
  4. Leg de stukjes appel, peer en banaan bovenop de met slagroom bestreken cakes. Verdeel de Céréal chocolade saus over het fruit en werk af met een blaadje munt.
  5. En smullen maar!

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. Cliquez ici pour plus d'informations.

Accepter
refuser