Ontdek hier waarom Céréal de slimme en evenwichtige keuze is binnen de koekjescategorie!

Glutenvrije bananen pancakes

Pannenkoeken zijn altijd een goed idee. Wij hebben een heerlijk recept voor glutenvrije pannenkoeken die je makkelijk maakt binnen 15 minuten. De pannenkoeken zijn niet alleen glutenvrij maar ook nog eens zonder toegevoegde suikers.

Soort recept
Glutenvrij
Bereidingstijd
10 - 15 min
Aantal personen
4

Geniet van een heerlijk en gezond ontbijt met deze glutenvrije bananenpannenkoeken. Deze pannenkoeken zijn gemaakt met rijpe bananen als natuurlijke zoetstof en glutenvrij meel, waardoor ze een voedzaam alternatief zijn voor traditionele pannenkoeken. De pannenkoeken zijn luchtig, smeuïg en boordevol bananensmaak. Serveer ze met een topping van vers fruit, een drizzle honing of ahornsiroop voor een extra zoete touch. Met dit eenvoudige en smaakvolle recept zet je binnen no time een gezond ontbijt op tafel waar het hele gezin van zal genieten.

Ingrediënten

Rijpe bananen2 stuks
Eieren2 stuks
Céréal Glutenvrije bakmix voor pannenkoeken en wafels100 gr
Bakpoeder1 tl
ZoutSnufje
Optioneel: vers fruit, honing of Céréal minder suikers confituur

Bereiding

  1. Prak de bananen in een kom. 
  2. Voeg de eieren, glutenvrij meel, bakpoeder en zout toe. 
  3. Mix alles goed door elkaar tot een glad beslag. 
  4. Verhit een beetje olie in een koekenpan. 
  5. Schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin. 
  6. Herhaal dit met de rest van het beslag. 
  7. Serveer de pannenkoeken met vers fruit, honing of Céréal minder suikers confituur