Luxe 3 zaden zalm sandwich met mosterd-dillesaus

Aantal personen
Moeilijkheid
Bereiding
15 min.
Ingrediënten
4 sneetjes Maxi sneetjes 3 Zaden
1 bakje roomkaas - kruiden
1 zakje jonge bladsla met rucola
200 g gerookte zalm
1 flesje mosterd-dillesaus/dressing
1 citroen
Dille
Zin in een heerlijke brunch of gezellige high tea? Ga dan voor deze heerlijke 3 zaden zalm sandwich besprenkeld met mosterd-dillesaus. Lekker luxe genieten en ook nog eens gluten- en lactosevrij!
Benodigdheden
Snijplank
Broodmes
Mes
Lepel
Plank of bord
Bereiding:
· Besmeer de 4 sneetjes Maxi sneetjes 3 Zaden met de roomkaas. Beleg met de slamix en leg de zalm er overheen.
· Snijd de belegde sneetjes diagonaal doormidden.
· Schep met een lepel op ieder stuk voorzichtig een beetje mosterd-dillesaus/dressing.
· Snijd de citroen in vier gelijke parten en snijd van 1 part 8 kleine plakjes.
· Leg op ieder stuk brood een takje dille en een klein plakje citroen ter decoratie.
· Eet smakelijk!