Bounty Overnight Oats
Een crunchy koekbodem, romige oats met kokossmaak en een dakje met chocolade en kokos. Klinkt dat niet als een heerlijk ontbijt!?
Soort recept | Suikerbewust | 
Bereidingstijd | 10 - 15 min | 
Aantal personen | 1 | 

Maak jij deze suikerbewuste overnight oats? Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt.
Dit recept is gemaakt in samenwerking met Anne Janssen.
Ingrediënten
| Céréal kokoskoekje | 1 stuk | 
| Havermout | 15 gr | 
| Kokosmelk | 50 ml | 
| Magere kwark | 200 gr | 
| Chiazaad | 1 tl | 
| Kokosrasp | 1 el | 
| Céréal Chocolade puur | 20 gr | 
| Kokos flakes of rasp | 1 tl | 
Bereiding
1. Meng de havermout, melk, kwark, zaden in een pot of kom. Roer alles goed door, zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
2. Smelt de chocolade au-bain-marie en schenk dit op de oats, top af met de kokosflakes.
3. Dek de pot of kom af en zet hem een paar uur in de koelkast.