Onze beloftes

Céréal start met vermelding Nutri-score

Meer dan de helft van de mensen let vooral op suikers. Maar over het algemeen vinden we het niet makkelijk om producten te vergelijken op hun totale voedingssamenstelling. De Nutri-score is een logo dat ons helpt om producten of merken onderling te vergelijken van eenzelfde categorie en wil vooral gezondere keuzes aanmoedigen.

Céréal willen graag bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van mensen door het aanbieden van natuurlijke voeding met een gezondere samenstelling. Omdat Céréal niet alleen let op suikers, maar op de totale voedingswaardensamenstelling, is het voor Céréal mogelijk om binnen de categorie van tussendoortjes ook Nutri-score A & B te halen. Dit dankzij voldoende focus ook suikers en vetten enerzijds en anderzijds op positieve aspecten van de voedingswaardentabel zoals bijvoorbeeld vezels.

Lees hier meer over de Nutri-score
Goed voor de natuur

Van het tarweveld tot aan uw keuken proberen wij ervoor te zorgen dat we met concrete acties het milieu beschermen en onze eigen impact beperken door middel van:

  • Lokale en duurzame tarweproductie
  • Milieuvriendelijke verpakkingen
  • Gecontroleerd afvalbeheer

Lees hier meer over onze acties
Goed voor de landbouwsector

Voor onze belangrijkste ingrediënten richten we ons op het ontwikkelen van de lokale landbouwsector. Dit doen we door samen te werken met producenten die kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid heel belangrijk vinden. Een aantal voorbeelden

  • Frans tarwemeel: door een partnerschap met 120 boeren en 3 meelfabrikanten.
  • Cacao en chocolade: afkomstig van bedrijven die zijn aangesloten bij de Rainforest Alliance.
  • Op korte termijn willen we nieuwe lokale landbouwbedrijven opzetten, voor bijvoorbeeld de productie van rogge of chia.

Lees hier meer over onze samenwerkingen

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
weigeren