Over ons

Spontaan genieten en gezonder leven valt perfect te combineren. Met respect voor onze planeet, maar zonder smaak op te offeren. Dat is wat Céréal bewijst. Al sinds 1934. Geniet van het leven, zonder jezelf iets te ontzeggen.

Hoe maakt Céréal het verschil? Onze 3 pijlers.

Gezonder genieten

Gezonder genieten

Smaak en gezondheid gaan hand in hand bij Céréal. Want bij ons werken voedingsdeskundigen nauw samen met fijnproevers die de smaak bewaken. Daardoor zijn al onze producten niet alleen nutritioneel beter in balans, maar ook onweerstaanbaar lekker.

Meer weten

Lekker duurzamer

Duurzaamheid is letterlijk ingebakken bij Céréal. Zo wordt ons tarwe duurzaam geteeld in Frankrijk met respect en liefde voor de natuur. Zonder glyfosaat en met respect voor de biodiversiteit. Transport beperken we tot een minimum. In plaats van palmolie gebruiken we ecologisch verantwoorde zonnebloemolie of koolzaadolie. We kiezen resoluut voor duurzame chocolade. En we reduceren onze voetafdruk met milieuvriendelijke verpakkingen en verantwoord afvalbeheer.

Meer weten
Lekker duurzamer
Het goede van de natuur

Het goede van de natuur

Tarwekiemen, maanzaad, citroen, honing, amandelen, cranberry’s … We halen het beste uit de natuur en daar hoeven we niks kunstmatigs aan toe te voegen. We streven er naar om  geen artificiële smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen te gebruiken. Zo behouden onze ingrediënten hun maximale voedingswaarde én hun natuurlijke aroma’s. Wat je proeft is puur natuur!

Meer weten

Benieuwd naar ons assortiment?

Céréal is vandaag actueler dan ooit, maar ons verhaal begon bijna 90 jaar geleden, tussen de tarwevelden in Frankrijk. Benieuwd waarom? Ontdek ons hele assortiment! Je proeft jaren ervaring, passie en expertise.