Over ons

Bouwen aan een duurzame en vitale toekomst ligt aan de grondslag van onze ambities. Met respect voor de natuur creëren we al 90 jaar producten die lichaam en geest voeden. We focussen daarbij op een transparant proces, dat niet alleen jouw welzijn maar ook die van de planeet bevordert. Zo bewijzen we dat gezonde en natuurlijke voeding hand in hand gaan, zonder daarbij smaak op te offeren. Leef smakelijk!

 

Met onze gezonde en natuurlijke producten bevorderen we het welzijn van lichaam en geest.

Gezonder genieten
Gezonder genieten
Lekker duurzamer
Lekker duurzamer
Het goede van de natuur
Het goede van de natuur

Het beste voor vandaag én morgen

Céréal laat zich inspireren door het beste van de natuur om voedingsproducten aan te bieden die voldoen aan de noden en behoeften van iedereen. Omdat onze expertise op het gebied van voeding voortdurend evolueert, streven we naar continue verbetering van onze producten. Of het nu gaat om het elimineren van palmolie, het vermijden van kunstmatige smaak- of kleurstoffen, of het aanbieden van de best mogelijke Nutri-Score, Céréal is steeds op zoek naar het beste voor jou, je gezondheid en de planeet.

(H)eerlijk natuurlijk

Door zorgvuldig de beste ingrediënten uit de natuur te selecteren, slagen onze voedingsdeskundigen erin om evenwichtige en gevarieerde producten samen te stellen, zonder kunstmatig smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen.

Nutri-Score

Dat onze producten een verrijking zijn gedurende jouw dag, wordt ook bevestigd door de uitstekende Nutri-Score van het merendeel van ons productaanbod. Met dit wetenschappelijk onderbouwd systeem vergelijk je makkelijk de voedingswaarde en kwaliteit van producten uit dezelfde categorie. Met trots kunnen we stellen dat de meerderheid van onze smaakvolle producten een Nutri-Score A, B of C hebben, en daarmee beter scoren dan vergelijkbare producten in het winkelschap.

Suikers/Kcal

Heel wat mensen eten tegenwoordig bewust minder suikers. Anderen moeten het zelfs helemaal vermijden. Bij Céréal houden we het suikergehalte in onze producten laag of zijn ze zelfs volledig suikervrij, zonder dat je daarvoor aan smaak moet inboeten. Bovendien zijn het meeste van onze tussendoortjes ≤ 100kcal. Geniet gerust!

Waar is Céréal te koop?

Onze producten zijn in verschillende supermarkten & online shops te verkrijgen.

Waar te koop?

Naast gezond leven en genieten, hechten we bij Céréal ook veel belang aan een duurzame toekomst. We gebruiken daarom geen palmolie, maar verantwoorde zonnebloemolie of koolzaadolie in onze producten. Zo draag je met jouw tussendoortje tegelijk zorg voor je lichaam, én voor de natuur.

Duurzaamheid is letterlijk ingebakken bij Céréal. Onze tarwe wordt namelijk duurzaam geteeld in Frankrijk, met respect en liefde voor de natuur. We werken samen met 120 milieubewuste boeren en 3 molenaars, die zich ertoe verbinden om kwaliteitstarwe te telen zonder glyfosaat (een schadelijk pesticide), op akkers ver van mogelijke vervuilingsbronnen.

Uit liefde voor de natuur zorgen we niet alleen dat onze eigen productie natuurlijk en milieubewust verloopt, maar dragen we ook zorg voor de biodiversiteit in onze omgeving. Zo creëren we de juiste leefomgeving voor bestuivende insecten en beschermen we de waterbronnen