Hoe maakt Céréal het verschil? Onze 3 pijlers.
Gezonder genieten
Smaak en gezondheid gaan hand in hand bij Céréal. Want bij ons werken voedingsdeskundigen nauw samen met fijnproevers die de smaak bewaken. Daardoor zijn al onze producten niet alleen nutritioneel beter in balans, maar ook onweerstaanbaar lekker.
Lekker duurzamer
Duurzaamheid is letterlijk ingebakken bij Céréal. Zo wordt ons tarwe duurzaam geteeld in Frankrijk met respect en liefde voor de natuur. Zonder glyfosaat en met respect voor de biodiversiteit. Transport beperken we tot een minimum. In plaats van palmolie gebruiken we ecologisch verantwoorde zonnebloemolie of koolzaadolie. We kiezen resoluut voor duurzame chocolade. En we reduceren onze voetafdruk met milieuvriendelijke verpakkingen en verantwoord afvalbeheer.
Het goede van de natuur
Tarwekiemen, maanzaad, citroen, honing, amandelen, cranberry’s … We halen het beste uit de natuur en daar hoeven we niks kunstmatigs aan toe te voegen. We streven er naar om geen artificiële smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen te gebruiken. Zo behouden onze ingrediënten hun maximale voedingswaarde én hun natuurlijke aroma’s. Wat je proeft is puur natuur!