5 romantische recepten die perfect zijn voor valentijnsdag

Gezonder genietenGluten- en lactosevrijSuikervrij en minder suikers

Met Valentijnsdag om de hoek is het tijd om je geliefde te verrassen met iets speciaals. En wat is er nu romantischer dan samen genieten van een heerlijke en zelfgemaakte maaltijd? In deze blog delen we 5 romantische recepten die perfect zijn voor Valentijnsdag. Of je nu een ontbijt op bed wilt serveren, een gezellig diner wilt bereiden of een zoete verrassing wilt maken, deze recepten zullen zeker indruk maken op je partner. Klik op de links hieronder om de gedetailleerde instructies en ingrediënten te bekijken! 

Glutenvrije bananen pancakes

Glutenvrije bananen pancakes

Begin de dag goed met een romantisch ontbijt-op-bed voor je geliefde. Verwen ze met verse glutenvrije broodjes, suikervrije jam en natuurlijk pannenkoekjes. Het is een simpel maar hartverwarmend gebaar om je geliefde te laten zien hoeveel je om hen geeft. Bekijk het recept hier.

Chocolade fondue met vers fruit

Wie houdt er nou niet van chocolade? In de chocolade fondue kun je vers fruit dippen maar ook andere lekkernijen zoals koekjes en marshmallows. Bekijk het recept hier.

Chocolade fondue met vers fruit
Glutenvrije chocolade brownies

Glutenvrije chocolade brownies

Eindig de avond in stijl met een glutenvrije chocolade brownies. Deze rijke en fluweelzachte brownie is perfect voor Valentijnsdag. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feestje voor de smaakpapillen. Serveer het met wat fruit of ijs en geniet samen van een hemelse afsluiting van de dag. Bekijk het recept hier.

Hazelnoot trifle met 'minder suiker'

Een trifle is niet alleen schattig, maar ook nog eens ontzettend smaakvol. Deze trifle is perfect als dessert of als snack om samen van te genieten. Vul ze met jouw favoriete fruit en deel dit recept met jouw geliefde. Bekijk hier het recept.

Hazelnoot trifle met 'minder suiker'
Chocolade fruit parfait

Chocolade fruit parfait

Voor het dessert kun je een heerlijke romantische chocolade fruit parfait bereiden. Denk aan slagroom, vers fruit en zandkoekjes, geserveerd op een bedje van minder suiker jam. De combinatie van smaken is simpelweg onweerstaanbaar en perfect om samen van te genieten. Bekijk het recept voor alle details.

Met deze 5 romantische recepten maak je van Valentijnsdag een onvergetelijke en smaakvolle ervaring voor jou en je geliefde. Of je nu de dag begint met een ontbijt-op-bed of de avond afsluit met een heerlijk dessert, het belangrijkste is dat je samen geniet van deze speciale dag. Dus verras je partner met een zelfgemaakte maaltijd en laat zien hoeveel je om hem/haar geeft. Wil je de volledige recepten bekijken? Klik dan op de links hierboven en laat je inspireren! 

Gerelateerde artikelen