Snacken zonder schuldgevoel: Probeer onze nieuwe producten!

Gezonder genietenSuikervrij en minder suikers

Genieten zonder schuldgevoel? Het lijkt haast onmogelijk in een wereld waarin suiker in bijna elk voedingsmiddel te vinden is. En toch, er zijn steeds meer gezonde en suikervrije alternatieven beschikbaar die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens beter voor je gezondheid. In deze blog stellen we jou voor aan onze nieuwe suikerbewuste snacks die echt het proberen waard zijn! 

Gezondere repen voor onderweg

Met een drukke levensstijl is het belangrijk om altijd een gezonde snack bij de hand te hebben, zodat je niet naar ongezonde opties hoeft te grijpen. Onze nieuwe repen zijn perfect voor onderweg en verkrijgbaar in twee verleidelijke smaken: Hazelicious en Chocolicious. Beide repen bevatten maar liefst 95% minder suikers dan een vergelijkbare repen, zijn rijk aan vezels en bevatten geen palmolie!   

Heerlijk bij de koffie!

Wat is er beter dan een heerlijk stukje cake bij je koffie of thee? Onze nieuwe suikervrije Madeleine cake is dankzij de ambachtelijke bakkwaliteit en de zachte texturen de perfecte keuze als je op zoek bent naar een zoete traktatie. Bonus: ze zijn per stuk verpakt en daardoor makkelijk om mee te nemen voor onderweg of om te delen met je collega’s op het werk. 

Chocoladeverwennerij voor bij de film

Een avondje op de bank met een goede film en een (gezonde) snack is een van de simpele geneugten in het leven. Onze nieuwe suikerbewuste Choco Crunchy Pops bevatten maar liefst 99% minder suikers dan een vergelijkbaar product en zijn daardoor de perfecte keuze voor een snack zonder schuldgevoel. De Choco Crunchy Pops zijn gemaakt van heerlijke pure chocolade en bevat geen palmolie. Plus, ze zijn klaar om van te smullen bij elke film naar keuze! 

Extra tips voor gezonde snacks

Naast onze nieuwe gezonde snacks, willen we je nog enkele extra tips meegeven voor gezonde snacks zonder schuldgevoel. 

  

  

Of je nu onderweg bent, op zoek bent naar een zoete traktatie bij de koffie of thee of iets wilt om van te smullen bij je volgende filmavondje thuis, onze nieuwe snacks zijn de perfecte keuze. Vergeet ook niet dat er genoeg andere gezonde en lekkere snack opties zijn om uit te kiezen, zodat jij altijd een verantwoorde keuze kunt maken en zonder schuldgevoel van je snack kunt genieten. 

Gerelateerde artikelen