Ontdek de heerlijke wereld van glutenvrije lekkernijen

Gezonder genietenGluten- en lactosevrij

Glutenvrij eten heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Mensen met coeliakie of een gluten intolerantie worden gedwongen om gluten houdende voedingsmiddelen te vermijden om hun gezondheid te behouden. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze glutenvrije opties beschikbaar. In deze blog nemen we je mee op ontdekkingsreis door de verschillende glutenvrije categorieën zoals koekjes, cakes, crackers, chocolade, pasta en brood. Daarnaast delen we graag onze top 3 favoriete producten!

Gluten- en lactosevrije koekjes

Laten we beginnen met het bespreken van glutenvrije koekjes, een favoriete lekkernij voor velen. De populaire variant van Céréal met stukjes chocolade is een ware traktatie voor de zoetekauwen onder ons. Deze gluten- en lactosevrije koekjes zijn heerlijk bij de koffie of thee! 

Gluten- en lactosevrije cakes

Naast koekjes zijn onze glutenvrije cakes ook een must-try voor liefhebbers van zoete lekkernijen. De dagen dat glutenvrije cakes droog en smaakloos waren, behoren tot het verleden. Onze Mini Cakes zijn rijk aan smaak en texturen, en door bijvoorbeeld de toevoeging van stukjes chocolade, een vleugje vanille of een aardbeienvulling, maakt dat deze mini cakes extra smaakvol en verleidelijk zijn. Door hun handige formaat zijn ze ook perfect om mee te nemen als tussendoortje. 

Glutenvrije Bakmix voor Pannenkoeken en Wafels

Pannenkoeken en wafels zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Vaak wordt gedacht dat glutenvrije varianten van deze lekkernijen niet de juiste textuur en smaak hebben. Gelukkig is er nu een bakmix beschikbaar waarmee je heerlijke glutenvrije pannenkoeken en wafels kunt maken. Onze mix is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en zorgt voor een luchtige en smeuïge textuur, net zoals bij de traditionele versies.   

Glutenvrije Crackers, Chocolade, Pasta en Brood

De wereld van glutenvrije lekkernijen beperkt zich niet tot koekjes, cakes en pannenkoeken. Er zijn tegenwoordig ook glutenvrije opties beschikbaar voor andere populaire voedingsmiddelen. Glutenvrije crackers zijn perfect als snack of als basis voor beleg. Glutenvrije chocolade biedt een zoete traktatie voor de chocoladeliefhebbers onder ons. Glutenvrije pasta is een uitstekend alternatief voor traditionele pasta en komt in allerlei vormen en smaken. Tot slot, glutenvrij brood is nu verkrijgbaar in verschillende varianten, van knapperige baguettes tot zachte sneetjes. 

Het glutenvrije assortiment is de afgelopen jaren enorm gegroeid en er zijn nu meer opties dan ooit tevoren. Van koekjes en cakes tot crackers, chocolade, pasta en brood, er is voor elk wat wils. Onze top 3 favoriete glutenvrije producten, namelijk cookies met stukjes chocolade, mini cakes met chocolade en een bakmix voor pannenkoeken en wafels, bieden een smaakvolle en verrassende ervaring. Dus, of je nu glutenvrij eet uit noodzaak of gewoon omdat je ervan houdt, aarzel niet om deze heerlijke lekkernijen uit te proberen en te genieten van een wereld van glutenvrij genot! 

Gerelateerde artikelen